Recyclage-expert en leverancier van grondstoffen

Ons bedrijf in een notendop


RM Group is een full-service recyclingbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van productieafval uit verschillende industrieën over de hele wereld .

Het bedrijf begon zijn reis in 2007 door recyclingoplossingen aan te bieden op de Belgische markt. In de jaren die volgden zagen we een toenemende vraag naar gerecyclede grondstoffen en herbruikbare materialen en besloten we onze activiteiten verder uit te breiden binnen Europa en naar andere landen wereldwijd.

We zijn een belangrijke speler bij de aankoop van oud papier , plastic , textiel en metalen en zetten ons in om afvalstromen om te zetten in bruikbare en waardevolle hulpbronnen.

Pioniers in recycling


Plastic

Papier

Textiel

Metaal

Recyclingoplossing per branche


Bij RM Group werken we in alle industrieën , van de maakindustrie tot de verwerkende industrie en helemaal tot en met de agrarische sector .

De recyclingroute kan een uitdaging zijn, aangezien de verschillende afvalstromen elk om een aanpak op maat vragen . Van de inzameling en sortering tot recycling, ons team van hoogopgeleide recycle-experts biedt kosteneffectieve recyclingoplossingen en garandeert tegelijkertijd een hoge kwaliteit van de teruggewonnen grondstoffen .

Recycling-oplossingen


Verpakking

Industriële toepassingen

Consumentenproducten

Automobiel

landbouw

Meer industrieën

Versnipperen


Voor het vernietigen van bedrijfsinformatie is een betrouwbare en vertrouwelijke partner vereist. Bij RM Group bieden we een veilige vernietigingsservice waarbij informatie veilig wordt vernietigd , of het nu gaat om documenten , banden , schijven , IT-apparatuur , verpakkingen of welke vorm van papier of elektronische voorraad dan ook . Alle gegevensbeschermings- en AVG-vereisten worden strikt opgevolgd en we garanderen volledige gegevensprivacy en beschermingsnaleving voor al uw vertrouwelijk afval.

Om de ecologische voetafdruk te verkleinen we zorgen ervoor dat alle bedrijfsgerelateerde informatie wordt vernietigd in een ethisch en meetbaar recyclingproces .

Vertrouwelijk versnipperen

Veilig ophalen en vervoeren

Certificaat van vernietiging

Volledige naleving van regelgeving

Traceerbaarheid

Duurzaamheid


Bedrijf transformeren voor een betere toekomst

Bij RM Group zijn we ervan overtuigd dat we een rol te spelen hebben als het gaat om duurzaamheid en daarom hebben we het tot een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie gemaakt.


LEES VERDER